Szállásfoglalás, ajánlatkérés

Apartmanok

Vendégházunk Eger belvárosának szívében fekszik, a Dobó tértől pár lépésre, a Bajcsy-Zsilinszky utca 17. szám alatt.

2013 júliusában nyílt meg a  300 éves polgári házból kialakított szálláshely, amely teljes felújítás során nyerte el mai formáját.  A régi értékek megőrzése mellett fontosnak tartottuk, hogy megfeleljünk a mai  modern kor igényeinek is.

Szálláshelyünkön öt apartmannal várjuk vendégeinket.

A két darab Családi Apartmanban (1. és 2. sz. apartman) két-két szoba található, és egy-egy zuhanyzóval ellátott fürdőszoba. A két szoba egymásba nyílik, így családok részére különösen ideális. Síkképernyős TV fogadja a szobában a vendégeket. A két apartmanhoz tartozik egy tágas étkező és egy teljesen felszerelt konyha, melyben mosogatógép, mosógép is helyet kapott.

A Galériás Apartman (3.sz apartman) egyenesen a belvárosra néz. Különlegessége, hogy a franciaágy a galérián található, innen rálátni a nappalira. Jól felszerelt konyhával, modern fürdőszobával van ellátva.

A Belvárosra néző Apartmanunkban (4.apartman) is egy franciaágy várja a vendégeket. Nagy ablakából a belvárosra lehet tekinteni. Síkképernyős TV-jén több, mint száz csatorna fogható.

Luxus Apartmanunkban (5.sz. apartman) két tágas szoba áll a vendégek rendelkezésére. Különleges a hangulata, igényes,  polgári bútorai elvarázsolják vendégeinket. Teljesen felszerelt, modern konyha, tágas étkező és zuhanyzós fürdőszoba van benne.

Szálláshelyünkön ingyenes WiFi áll a vendégek rendelkezésére.

Igény esetén bőséges, finom, friss reggelit reggelit szolgálunk fel a saját étkezőasztaluknál.

Személyzetünk tagjai az Önök szolgálatában állnak és gondoskodnak a családias légkörről.

Vendégeink számára parkolási lehetőséget biztosítunk.

Ha a Centrum Vendégház ajánlatát választja, kényelmesen fedezheti fel a város nevezetességeit, a Dobó teret, a Minaretet, a várat, a Líceumot, a Bazilikát. Ellátogathat a Szépasszony-völgybe bort kóstolni, illetve felfrissülhet az egri gyógy- és termálfürdőben.