2015 – avagy miért érdemes idén is Egerbe jönni?

Eger: 2015-ben is!Nagyszerű programok várnak a tavasszal és nyáron Egerbe érkező vendégekre. Most csak a legnagyobb rendezvényeket említjük, kedvcsinálóként.

Március 13-án és 14-én rendezik meg a 4. Országos Pálinka Fesztivált a 7. születésnapját ünneplő  Agria Parkban.

Április 4-6-ig Szépasszonyvölgyi Családi Húsvét vár az egriekre és az ide látogatókra. A 15. Egri Fesztivált is áprilisban rendezik.

május a fesztiválok ideje lesz, kezdődik a 4. Egri Csillag Borfesztivállal és a Völgy Fesztivállal. Megnyílik a Beatles- múzeum, majd Piramis koncert lesz a völgyben.

Háromnapos Szépasszonyvölgyi Pünkösd, aztán május végén a Feszt!Eger, aminek idén is a Bolyki pincészet ad otthont. Itt minden korosztály megtalálja majd az ízlésének megfelelő zenét. Természetesen lesz Gyermeknapi Majális is a legkisebbeknek az Érsekkertben.

Júniusban Kárpátia koncert, Agria Nyári Játékok, Park Fesztivál és Kaláka Fesztivál.

Ha július, akkor nem maradhat el a nagyszabású Bikavér Ünnep az Érsekkertben.

Augusztusban a Dobó téren Eger Szimfonik -live, majd Sörfesztivál Újratöltve az Agria Parkban. Egriekként nagyon büszkék vagyunk a Kerekes Band sikereire. A 20. születésnapjuk alkalmából  a Bolyki pincében lépnek fel.

Ez csak néhány ajánlat a számtalan programból, ami  közül választhatnak az Egerbe készülődők. A felújított Dobó tér már önmagában is turistacsalogató látványosság!

Ha a többnapos rendezvények közül valamelyik elnyerte tetszését, ne késlekedjen, jöjjön Egerbe a családjával vagy a barátaival, és foglaljon szállást a Centrum Vendégházban!